9

CAZDAK

Cazdak is al ruim 55 jaar specialist in renovatie en onderhoud van daken
We hebben niet alleen kennis van dakbedekking, maar ook van lood- en zinkwerk, hemelwaterafvoer, rioolsystemen en al het onderhoud dat hierbij komt kijken. Cazdak Dakbedekkingen en Cazdak Installatietechniek bieden u een duurzame totaaloplossing voor uw dak.

Gedegen advies en duidelijke afspraken
Voor het hele traject van advies, renovatie en onderhoud van al uw daken bent u bij ons aan het goede adres. De basis is een gedegen inventarisatie van de huidige constructie, omstandigheden, uw wensen en die van de gebruiker. Daarvoor stellen we graag een technisch advies op. Ook voor advies en uitvoering van heldere prestatie- en onderhoudscontracten of verduurzamingsplannen kunt u bij ons terecht.

Veelzijdig en persoonlijk
Bij ons vindt u alles onder één dak en toch zijn we voor u ‘klein’ en persoonlijk. In het hele traject heeft u namelijk steeds hetzelfde vakkundige aanspreekpunt. Dat maakt ons flexibel. We kennen uw situatie en denken mee over passende oplossingen. Als het nodig is schakelen we snel tussen verschillende disciplines. Alles voor het beste resultaat en gegarandeerde kwaliteit op lange termijn.

Ketenkracht: optimaal resultaatgericht vastgoedbeheer
Cazdak is onderdeel van Ketenkracht, een nieuw, slim concept in vastgoedbeheer. In Ketenkracht bundelen vier gerenommeerde bedrijven hun krachten. Onze vaklieden kennen alle facetten van renovatie en groot of dagelijks onderhoud, van het dak tot aan de installaties. Gezamenlijk overbruggen we de verschillende fases van de traditionele bouwketen. Dit ‘totaalbeheer’ is resultaatgericht en beperkt uw risico’s tot het minimum. Dat maakt Ketenkracht de perfecte partner voor het complete traject van ‘bedenken, realiseren en beheren’ van al uw vastgoed.

Pin It on Pinterest