Een dak moet ons langdurig beschermen tegen wind, regen, zon, kou en warmte. Een goed dak van de juiste materialen kan lang meegaan. Het heeft echter ook veel te lijden door weersinvloeden, vervuiling met takken en bladeren of beschadiging door het te betreden. Goed onderhoud is essentieel. Zonder aandacht gaat een dak minder lang mee en neemt het risico op lekkage en kostbaar herstel sterk toe.
Schade aan uw dak ontstaat vaak zonder dat u het ziet. Door regelmatige inspectie wordt dit vroeg opgemerkt, vaak al voordat er grote gevolgen zijn. Wij zijn specialist in onderhoud en beheer van daken. U heeft steeds één vakkundig aanspraakpunt die uw situatie kent en waar nodig snel schakelt tussen onze verschillende vakgebieden. Wij zijn ook lid van Dakbehoud Nederland. Deze landelijke onderhoudsdienst heeft dagelijks zijn zo’n vijftig ploegen dakspecialisten aan het werk. Het doel: verlengen van de levensduur van uw daken en verlagen van uw kosten.
Goed onderhoud en beheer draagt ook bij aan uw duurzaamheidsdoelstellingen. Uw dak gaat langer mee, met minder materiaal en minder afval. De landelijke dekking van Dakbehoud Nederland voorkomt ook onnodige kilometers op de weg. We hebben alle disciplines in huis: van periodiek onderhoud aan bitumen en kunststof daken, inspectie van veiligheidssystemen tot beheer van diverse duurzame en energiedaken.
Naast deskundig onderhoud helpen we ook bij het maken van (meerjaren)onderhoudsplannen en budgetten. Zo heeft u altijd inzicht in de kosten voor een goed onderhouden dak. Gaat er onverhoopt toch iets mis? Dan is er de supersnelle calamiteitenservice van Dakbehoud Nederland. Een schade die voor 10 uur ’s morgens is gemeld, wordt nog dezelfde dag hersteld. Door de landelijke dekking kunnen we waar ook in Nederland binnen anderhalf uur ter plaatse zijn.

Pin It on Pinterest