9

MISSIE EN DOELSTELLINGEN

Missie
Wij hebben de missie om de beste dak- en installatiespecialist te zijn in renovatie en onderhoud. Dat realiseren we door technisch en esthetisch hoge kwaliteit te leveren. We bieden u als opdrachtgever maatwerkoplossingen voor hoogwaardige renovatie en periodiek onderhoud. In een resultaatgerichte samenwerking (RGS) stemmen we de mogelijkheden af op uw behoeftes. Ons dynamische en adequate team neemt u zo de totale zorg voor uw project uit handen.

Maatschappelijk verantwoord en resultaatgericht
Wij ondernemen op maatschappelijk verantwoordelijke wijze. Betrouwbaarheid, transparantie en kwaliteit zijn onze kernwaarden. Daarnaast spelen we een actieve adviesrol, zowel voor onze opdrachtgevers als andere ketenpartners. Door een resultaatgerichte aanpak is de kwaliteit van ons werk op lange termijn gegarandeerd. Dit beperkt risico’s en kosten tot een minimum en zorgt voor een maximaal rendement op uw investeringen.

Persoonlijk, flexibel en slagvaardig
Bij ons vindt u alles onder één dak: dakbedekkingen, installatietechniek en onderhoud & beheer. De lijnen binnen onze organisatie zijn kort en we hechten veel belang aan persoonlijk contact. U heeft bij ons altijd een vast aanspreekpunt met de vereiste zorg en aandacht voor vragen en wensen. We verdiepen ons in uw probleemstelling/project, verstaan ons vak als geen ander en indien nodig schakelen we snel tussen de verschillende disciplines. Zo vinden we altijd een passende oplossing, ook in complexe projecten.

Doelstellingen

  • Een hoogwaardig eindresultaat voor onze opdrachtgevers;
  • Een persoonlijke, flexibele en slagvaardige werkwijze die de kwaliteit van ons werk waarborgt;
  • Een professionele en gestructureerde organisatie, zodat onze processen duidelijk zijn voor zowel onze opdrachtgevers als het eigen personeel;
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen;
  • Investeren en optimaliseren van ketensamenwerking / Resultaat Gericht Samenwerken (RGS);
  • Investeren in medewerkers en een goede werksfeer.

Pin It on Pinterest